|
פרטי
התקשרות
|
 |
טלפון: |
+972-8-9484411 |
 |
פקס: |
+972-8-9475075 |
|
|
|
|
|
עופות ומידגה |
|
מנהל:
שלי דרוין, Ph.D.
|
|
|
|
המחלקה מורכבת משתי יחידות מחקר, עופות ומדגה, העוסקות במתן תשתית מחקרית מדעית לשני הענפים החקלאיים האלה, ובהכשרת דור העתיד שיוביל את המחקר המדעי ואת התעשייה החקלאית. במחלקה עובדים למעלה מ 30 אנשים, כולל ראשי קבוצות מחקר, מהנדסי מחקר, טכנאים, סטודנטים לתארים מתקדמים ופוסט-דוקטורנטים. |
|
מטרות: הבטחת יכולת ההספקה של מוצרי עוף ודגים, שיפור יעילות הייצור ואיכות התוצרת, תוך כדי שמירה על קיימות. המחקר: במחלקה מתמקדים בשאלות בסיסיות הקשורות לתגובה ולהתאמה של בע"ח לעקות סביבתיות, הזנה ומטבוליזם של בעלי חיים, התפתחות עוברית, גנטיקה וטיפוח. מחקרים אלו ממומנים על ידי קרנות מחקר מקומיות ובינלאומיות, תעשייה, וארגוני מגדלים. סטודנטים בוגרי המחלקה משתלבים בתעשייה החקלאית והביוטכנולוגית, באקדמיה, ובשרות הציבורי. קשרי חוץ: מדעני המחלקה מוכרים היטב בעולם המדעי, יושבים בוועדות של אגודות מדעיות ומקצועיות, במערכות של כתבי מדעיים בינלאומיים, ומשתפים פעולה עם מדענים מאוניברסיטאות ומכוני מחקר שונים ברחבי אירופה וצפון אמריקה. |
|
|
|
|
|
צוות |
|
חוקרים/ות |
שם (משפחה, פרטי) |
|
תחומי עניין / תאור תפקיד |
|
|
|
בירן יעקוב, Ph.D. |
|
|
גולן מתן, Ph.D. |
|
המעבדה עוסקת באנדוקרינולוגיה של דגים בדגש על ציר הורמוני התירואיד והשפעתם
|
דרוין שלי, Ph.D. |
|
|
כנעני אבנר, Ph.D. |
|
פיזיולוגיה וגנטיקה של דגים |
מאירי נעם, 'פרופ |
|
זיהוי המנגנונים המולקולריים המבקרים את התפתחות בקרת הטמפרטורה |
פרידמן-עינת מרים, Ph.D. |
|
הבנת מנגנון הבקרה המולקולרי על מאזן האנרגיה בעופות.
בשנים האחרונות התברר
|
צינמון יובל, Ph.D. |
|
המחקר במעבדה מתמקד בהתפתחות העובר, תוך שימוש בעוף כחיית מודל.
מטרות המחקר
|
שגיא דרור, Ph.D. |
|
הזדקנות, מטבולומיקה, עופות, למידת מכונה |
|
|
מהנדסים/ות/טכנאים/ות |
שם (משפחה, פרטי) |
|
תחומי עניין / תאור תפקיד |
|
|
|
יוספי שרה, M.Sc. |
|
|
לוקשטנוב דמיטרי, מר |
|
|
מימון מיכל, גב |
|
|
ניצן טלי, M.Sc. |
|
|
סלוסמן טטיאנה, M.Sc. |
|
|
קיסליוק טטיאנה, Ph.D. |
|
|
רוזל מרק, M.Sc. |
|
|
שגב עדי, M.Sc. |
|
|
שינדר דמיטרי, Ph.D. |
|
|
|
|
מלגאים/ות |
|
|
גמלאים/ות |
|
|
|
|
|