En I עב
חיפוש
אנשים | אתר
שלום אורח | כניסה
משרד החקלאות ופיתוח הכפר I מדינת ישראל       
research_title.gif research_logo.gif
הנהלה ספריה תלמידי מחקר יחידה עסקית דוברות מכוני מחקר אודות
שלח באימייל הדפס
 
נחמן פסטר, 'פרופ  :שם
חקר אחסון ואיכות תוצרת חקלאית ומזוןחקר איכות מזון ובטיחותו :מחלקה/יחידה
03-9683522 03-9683693 :טלפון
050-6220554 :סלולרי
03-9683583 :פקס
npaster@volcani.agri.gov.il :דוא"ל
המחלקה למדעי המזון :מיקום פיזי
המחלקה למדעי המזון
מינהל המחקר החקלאי, מרכז וולקני
ת. ד. 6, בית דגן 50250
ישראל

חוקר בכיר, מנהל המחלקה  למדעי המזון

תחומי עניין / תאור תפקיד
איסום גרעינים, עובשים בגרעינים מאוסמים, מיקוטוקסינים בתוצרת חקלאית ובמזון מעובד.

 

 ברקאי -גולן, ר., פסטר, נ.  2009. הרעלן פתולין (Patulin)  והדרכים להפחתתו בפירות וירקות. עלון הנוטע ,63 , 32-36.

 פסטר, נ., ר. ברקאי- גולן, ר. 2009.  Ochratoxin , רעלן הנוצר ע"י פטריות Aspergillus  ונמצא בענבים ומוצריהם. עלון הנוטע, 63, 36-39.

ברקאי -גולן, ר. , פסטר, נ.  2010. רעלנים הנוצרים כתוצאה מאלטרנריה בפירות וירקות. עלון הנוטע, 64, 43-46.

פסטר, נ., ר. ברקאי- גולן, ר.  2010. אפלטוקסינים, רעלנים הנוצרים על ידי אספרגילוס בתאנים ובתמרים. עלון הנוטע, 54, 33-36.

פסטר, נ., ברקאי -גולן, ר. 2010. על מיקוטוקסינים בפירות וירקות. מפרסומי מינהל המחקר החקלאי, בית דגן.

 

מעודכן בתאריך: 26/03/15 08:25
govi semel
כל הזכויות שמורות © 2013, מדינת ישראל תנאי שימוש I צור קשר I דרושים I שאלות נפוצות I מנהל האתר