סטודנט לתואר שני – שימוש בכלים גנומיים להשבחת פלפל לתכונות עמידות הפרי לעקת קור, ולשיפור כושר אחסונו

המחקר יעשה שימוש בכלים ביוכימיים, מולקולרים וביואינפורמטים מתקדמים, ויכלול שילוב של עבודת שדה ומעבדה.
מטרת המחקר היא לבנות בסיס גנטי לטיפוח פלפל לתכונות עמידות לקור, אשר יאפשרו שמירה על איכות הפרי באחסון ארוך בתנאי קור להארכת חיי המדף של הפרי, ולצמצום הפחת והקטנת אובדן מזון.

ד”ר כרמית זיו – המכון לחקר תוצרת חקלאית ומזון

שם המעבדה: המעבדה לפתולוגיה של ירקות לאחר קטיף

מיקום העבודה – הקריה החקלאית בראשון לציון

 

פרטי החוקר

שם החוקר: Ph.D. כרמית זיו
כתובת אימייל: carmit.ziv@volcani.agri.gov.il