סטודנט לתואר שני – שימוש בכלים גנומיים להשבחת פלפל לתכונות עמידות הפרי לעקת קור, ולשיפור כושר אחסונו

המחקר יעשה שימוש בכלים ביוכימיים, מולקולרים וביואינפורמטים מתקדמים, ויכלול שילוב של עבודת שדה ומעבדה.
מטרת המחקר היא לבנות בסיס גנטי לטיפוח פלפל לתכונות עמידות לקור, אשר יאפשרו שמירה על איכות הפרי באחסון ארוך בתנאי קור להארכת חיי המדף של הפרי, ולצמצום הפחת והקטנת אובדן מזון.

שם המעבדה: המעבדה לפתולוגיה של ירקות לאחר קטיף

הקליקו לאתר המעבדה שלי

מיקום העבודה – הקריה החקלאית בראשון לציון