En I עב
חיפוש
אנשים | אתר
שלום אורח | כניסה
משרד החקלאות ופיתוח הכפר I מדינת ישראל       
research_title.gif research_logo.gif
הנהלה ספריה תלמידי מחקר יחידה עסקית דוברות מכוני מחקר אודות
שלח באימייל הדפס
 
אמנון לרס, Ph.D.  :שם
חקר אחסון ואיכות תוצרת חקלאית ומזוןחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף :מחלקה/יחידה
03-9683608 03-9683602 :טלפון
050-6220602 :סלולרי
03-9683622 :פקס
  alers@volcani.agri.gov.il :דוא"ל
משרד: 223; מעבדות: 222, 207. המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף, מכון וולקני. :מיקום פיזי
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף,
מכון וולקני, מינהל המחקר החקלאי
ת.ד. 15159, דרך המכבים 68, ראשון לציון

מנהל המכון לחקר אחסון ואיכות תוצרת חקלאית ומזון

תחומי עניין / תאור תפקיד
חקר תהליך הזדקנות העלים כולל המנגנון הגנטי והמולקולארי המבקר את התהליך ומעורבות אנזימים האחראים לקטבוליזם של חומצות נוקלאיות.

תהליך מוות מתוכנן בצמחים ובמיוחד מעורבותו האפשרית בתהליך הנשירה של עלים ופרחים ובהתפתחות פגמים פיזיולוגיים במהלך האחסון.

נזקי צינה המתפתחים ברקמת עלים ופירות במהלך אחסון בטמפרטורה נמוכה מסף רגישות הצמח: האפשרות להקטין את הרגישות על ידי טיפולי עקה מקדימים ומחקר לפיתוח שיטות לבירור זנים בעלי רגישות נמוכה יותר לצינה.
מעודכן בתאריך: 24/08/17 13:43
govi semel
כל הזכויות שמורות © 2013, מדינת ישראל תנאי שימוש I צור קשר I דרושים I שאלות נפוצות I מנהל האתר