דרוש/ה סטודנט/ית למחקר בנושא בקרה על הזדקנות עלים והבשלת פרי

דרוש/ה סטודנט/ית (אפשרות למסטר או דוקטורט) למחקר בנושא בקרה על הזדקנות עלים והבשלת פרי

 נושא המחקר:

הבשלה והזדקנות של תוצרת חקלאית

מהות המחקר:

הבנה כיצד מבוקרת היווצרות (הביוסינתזה) של ההורמון הצמחי, אתילן, המבקר הבשלת פירות והזדקנות עלים, באמצעות אוטופאג’י, תהליך תוך-תאי מולקולרי שמור אבולוציונית האחראי על מיחזור פסולת תכולת התאים.

המחקר מתבצע על פירות עגבנייה ובננה ועלי צמח המודל, ארבידופסיס.

ד”ר סימון מיכאלי – המכון לחקר תוצרת חקלאית ומזון

מיקום המעבדה בקריה החקלאית בראשון לציון

 

פרטי החוקר

שם החוקר: Ph.D. סימון מיכאלי
כתובת אימייל: simonm@volcani.agri.gov.il