En I עב
חיפוש
אנשים | אתר
שלום אורח | כניסה
משרד החקלאות ופיתוח הכפר I מדינת ישראל       
HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial
research_title.jpg research_logo.gif
הנהלה מרכז מידע - ספריה תלמידי מחקר יחידה עסקית דוברות מכוני מחקר אודות
שלח באימייל הדפס
 
דניאל דואניס-אסף, Ph.D.  :שם
חקר תוצרת חקלאית ומזוןהמחלקה למדעי המזון :מחלקה/יחידה
039683164 :טלפון
054-7491991 :סלולרי
  danielled@volcani.agri.gov.il :דוא"ל
המחלקה לחקר איכות מזון ובטיחותו, בנין איסום :מיקום פיזי
המחלקה לחקר איכות מזון ובטיחותו
המכון לחקר אחסון ואיכות תוצרת חקלאית ומזון
מרכז וולקני, מנהל המחקר החקלאי
דרך המכבים 68, ת.ד 15159, ראשון לציון 7528809

חוקרת

תחומי עניין / תאור תפקיד
איכות ובטיחות של מזון
הבנת מנגנוני ההישרות וההגנה של חיידקים פתוגנים במזון.
מחומר גלם למוצר- השפעת הרכב חומרי הגלם על יכולת שרידות החיידק בתהליכי ייצור מזון.
תקשורת בין חיידקית והשפעתה על שרידות החיידק מ'השדה' ל'צלחת'.
חיידקים ב'תרדמה'- הבנת מנגנוני הכניסה והיציאה מ'תרדמה' בתוצרת חקלאית טרייה ובמערך הייצור במפעלי מזון.
מעודכן בתאריך: 01/01/24 07:07
govi semel
כל הזכויות שמורות © 2013, מדינת ישראל תנאי שימוש I צור קשר I דרושים I שאלות נפוצות I מנהל האתר