|
|
|
|
|
|
|
דניאל דואניס-אסף, Ph.D. |
:שם |
חקר תוצרת חקלאית ומזון, המחלקה למדעי המזון |
:מחלקה/יחידה |
039683164
|
:טלפון |
054-7491991 |
:סלולרי |
danielled@volcani.agri.gov.il
|
:דוא"ל |
המחלקה לחקר איכות מזון ובטיחותו, בנין איסום |
:מיקום פיזי |
המחלקה לחקר איכות מזון ובטיחותו המכון לחקר אחסון ואיכות תוצרת חקלאית ומזון מרכז וולקני, מנהל המחקר החקלאי דרך המכבים 68, ת.ד 15159, ראשון לציון 7528809 |
חוקרת |
|
|
|
תחומי עניין / תאור
תפקיד |
איכות ובטיחות של מזון הבנת מנגנוני ההישרות וההגנה של חיידקים פתוגנים במזון. מחומר גלם למוצר- השפעת הרכב חומרי הגלם על יכולת שרידות החיידק בתהליכי ייצור מזון. תקשורת בין חיידקית והשפעתה על שרידות החיידק מ'השדה' ל'צלחת'. חיידקים ב'תרדמה'- הבנת מנגנוני הכניסה והיציאה מ'תרדמה' בתוצרת חקלאית טרייה ובמערך הייצור במפעלי מזון. |
|
|
|
|
|
|
|
|
מעודכן בתאריך: 01/01/24 07:07 |
|
|
|
|
|
|
| |