עופות ומדגה

HeadShelly DruyanPh.D.

המחלקה פועלת  להבטיח את יכולת האספקה של מוצרי עוף ודגים, לשפר את יעילות הייצור ואיכות התוצרת, תוך כדי שמירה על קיימות ורווחת בעלי החיים. החוקרים במחלקה מתמקדים בשאלות בסיסיות וממשקיות הקשורות לתגובה ולהתאמה של בע”ח לעקות סביבתיות, הזנה ומטבוליזם של בעלי חיים, התפתחות עוברית, גנטיקה וטיפוח ורווחת החיה.

מחקרים אלו באים לקדם את החקלאות ולענות על בעיות בוערות שעולות מהשטח. תחומי המחקר של המחלקה כוללים  פיתוח שיטות גידול חדשניות לשיפור רווחת בעלי החיים, שיפור העמידות לעקות סביבתיות, חקר מנגנונים המבקרים תכונות בעלות חשיבות חקלאית, חקר תהליכים מטבוליים בעופות ודגים לשיפור יעילות ההזנה, הגדילה והעמידות, חקר ההתפתחות העוברית בעופות ודגים ופיתוח שיטות מתקדמות למניפולציות גנטיות בעופות ובדגים.

Researchers

Avner Cnaani

Ph.D.

Institute of Animal Sciences

Shelly Druyan

Ph.D.

Institute of Animal Sciences

Dror Sagi

Ph.D.

Institute of Animal Sciences

I have a Ph.D. in physics from the Weizmann Institute, and already my Ph.D. I started to study

Yakob Biran

Ph.D.

Institute of Animal Sciences

Noam Meiri

Ph.D.

Institute of Animal Sciences

Pazit Con

Ph.D.

Institute of Agricultural and Biosystems Engineering

Yoach Rais

Ph.D.

Institute of Animal Sciences

Yuval Zinamon

Ph.D.

Institute of Animal Sciences

Research Assistants

Institute of Animal Sciences

Adi Segev

Institute of Animal Sciences

Institute of Animal Sciences

Tatiana Kisliouk

Ph.D.

Institute of Animal Sciences

Ruzel Mark

Institute of Animal Sciences

Institute of Animal Sciences

Tali Nitzan

תואר שני

Institute of Animal Sciences

Tatyana Slosman

Institute of Animal Sciences