|
|
|
|
|
|
|
מירי כהן-צינדר, Ph.D. |
:שם |
נוה-יער, צוותי המחקר-נווה יער |
:מחלקה/יחידה |
+972-4-9539523
|
:טלפון |
972-50-622-0632 |
:סלולרי |
+972-4-9836936 |
:פקס |
mirico@volcani.agri.gov.il
|
:דוא"ל |
נוה-יער |
:מיקום פיזי |
היחידה לבקר לבשר המחלקה לבקר וגנטיקה מרכז מחקר נוה יער ת.ד. 1021 רמת ישי 30095 ישראל |
חוקר/ת
|
|
|
|
תחומי עניין / תאור
תפקיד |
בחינת שיטות לשיפור תכונות יעילות הייצור בבקר לבשר כיחידה יצרנית תוך שימוש בכלים תזונתיים וגנומיים. איתור גנים המשפיעים על תכונות איכות שריר בבקר לבשר. פיתוח נושא איכות המוצר: קביעת / התאמת מדדי איכות עבור בשר בקר. |
|
|
|
|
|
|
|
|
מעודכן בתאריך: 20/08/15 09:47 |
|
|
|
|
|
|
| |