נושא המחקר העיקרי שלי הוא שימור מספוא ע"י החמצה. הנושא כולל מיגוון היבטים כגון עמידות תחמיצים בתנאי חשיפה לאוויר, תוספים ושימור תחמיצים ובלילים בחבילות ארוזות.
עסקתי גם בחקר זנים נבחרים של חיידקי חומצת חלב שמשרים השפעה פרוביוטית על מעלי גירה כאשר הם מוכלים ישירות בבליל או מואבסים באמצעות תחמיצים שאולחו בהם.
נושא נוסף הינו השימור והשימוש במוצרי לוואי חקלאיים להאבסת בקר. דוגמאות הן קליפות הדרים ורימונים, גפת זית וקוספת סויה.
במסגרת מאמץ המחקר בנושא השקייה במי קולחין מושבים ומטופלים חקרנו את תברואת המספוא בהקשר לשרידות פתוגניים המספוא טרי ומשומר. עתה אני חוקר את השרידות של א. קולי מסומן בזבל בקר שעובר קלטור בהשוואה לזבל בלתי מקולטר.