|
|
תחומי עניין / תאור
תפקיד |
• תהליכים המובילים להשראת ההזדקנות • בירור תפקיד של רדיקלים חופשיים בהזדקנות ובהבשלה • מעורבות הנתיב ההתפתחותי בבקרת ההבשלה של פירות בשרניים • דחיית ההבשלה בבננה באמצעות שינוי ברמת גנים של משפחת ה MADS-box • דחיית הזדקנות בייחורי פלרגוניום • טיפולים לאחר הקטיף למניעת נזקי אחסון של ייחורים • פרחי מאכל: פיתוח ומציאת פתרונות אחסון
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שיפור איכות ייחורים
|
יצוא של ייחורים מהווה נפח נכבד מהיצוא של צמחי נוי. במהלך האחסון והמשלוח של ייחורים מושרשים או לא מושרשים קיימות בעיות של הזדקנות ונזקי צינה. בעבודתנו אנו מפתחים טיפולים מבוססי ידע לשיפור האיכות. |
0 תגובות |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מעורבות רדיקלים בתהליכי הזדקנות
|
לתהליך ההזדקנות השלכות הן לשימור פירות ועלים לאחר הקטיף והן לשיפור היבול. תהליך ההזדקנות הוא תהליך מבוקר בו מעורבת עקה חמצונית. מטרתנו היא לאפיין ולהבין את תרומתה של העקה החמצונית לתהליך ההזדקנות. |
0 תגובות |
|
|
|
|
|
הבשלת פירות
|
הבשלת הפרי כרוכה בשינויים שונים הכוללים התרככות, שינוי צבע, טעם ועמידות לפתוגנים. תהליך זה מבוקר על ידי גורמי שעתוק ובמספר פירות גם על ידי אתילן. אנו לומדים מהם הגורמים המשפיעים על הבשלת הפרי כדי שניתן יהיה לשלוט על התהליך ולהאריך את חיי המדף ואיכות הפרי. |
0 תגובות |
|
|
|
|
הצג כל הפרקים |
|
|
מעודכן בתאריך: 16/07/20 11:48 |
|
|
|
|