En I עב
חיפוש
אנשים | אתר
שלום אורח | כניסה
משרד החקלאות ופיתוח הכפר I מדינת ישראל       
HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial
research_title.jpg research_logo.gif
הנהלה מרכז מידע - ספריה תלמידי מחקר יחידה עסקית דוברות מכוני מחקר אודות
שלח באימייל הדפס
 
סימון מיכאלי, Ph.D.  :שם
חקר תוצרת חקלאית ומזוןהמחלקה לחקר תוצרת חקלאית :מחלקה/יחידה
+972-(0)3-968-3618 :טלפון
+972-(0)52-2635538 :סלולרי
  simonm@volcani.agri.gov.il :דוא"ל
בניין המחלקה לחקר תוצרת חקלאית, משרד 203 ומעבדות 204 ו 205 :מיקום פיזי
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית, המכון לחקר תוצרת חקלאית ומזון, מכון וולקני, מנהל המחקר החקלאי,
ת.ד 15159, דרך המכבים 68, ראשון לציון 7505101, ישראל.

 

ביולוגיה מולקולרית ותאית של הבשלת פרי והזדקנות עלים

תחומי עניין / תאור תפקיד
- ביולוגיה מולקולרית ותאית של הבשלת פרי והזדקנות עלים

- חקר מנגנוני פירוק של כלורופלסטים

- אוטופאג'י סלקטיבי ומנגנוני פירוק תלויי יוביקוויטין

- מטבוליטים נוגדי הזדקנות להארכת חיי מדף של תוצרת חקלאית והארכת חיי הצרכן (אדם או בע"ח).

- ביטחון תזונתי

אתר המעבדה

רשימת פרסומים

 

 

אנחנו תמיד מעוניינים בסטודנטים/יות סקרנים/יות שיצטרפו למעבדתנו.


אם אתם/ן מעוניינים/ות בהכשרת מאסטר (MSc) או דוקטורט (PhD) באווירה נעימה ומאתגרת, אל תהססו ליצור קשר עם דר' סימון מיכאלי simonm@volcani.agri.gov.il.


למטה הדמייה במיקרוסקופיה קונפוקלית של תא עם הרשתית האנדופלסמטית (ה ER באדום) באינטראקציה עם אוטופגוזומים (בירוק). קנה המידה מייצג 5 מיקרון (5 מיליוניות המטר).


מעודכן בתאריך: 22/05/21 00:42
govi semel
כל הזכויות שמורות © 2013, מדינת ישראל תנאי שימוש I צור קשר I דרושים I שאלות נפוצות I מנהל האתר