למעבדה של ד"ר אדוארד סיונוב, במחלקה למדעי המזון, למחקר בנושא מזהמים פטרייתיים ומיקוטוקסינים (רעלני פטריות) בתוצרת חקלאית ומזון - בקרה ומניעת זיהומים פטרייתיים; מנגנוני בקרה, הצטברות ופירוק של מיקוטוקסינים. הפרויקט משלב מחקר פיזיולוגי, ביולוגיה מולקולרית וכימיה אנליטית.
מעוניינים (בעלי רקע בביולוגיה מולקולרית) מוזמנים לפנות לד"ר אדוארד סיונוב מהמכון לחקר תוצרת חקלאית ומזון, מרכז וולקני, טל: 050-6220693, 03-9683693; דוא"ל: edwardsio@volcani.agri.gov.il