En I עב
חיפוש
אנשים | אתר
שלום אורח | כניסה
משרד החקלאות ופיתוח הכפר I מדינת ישראל       
HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial
research_title.jpg research_logo.gif
הנהלה מרכז מידע - ספריה תלמידי מחקר יחידה עסקית דוברות מכוני מחקר אודות
בלוג פרידמן חיה, Ph.D. Blog URL  Blog RSS Feed 
רשימת פרקים 
שיפור איכות ייחורים
יצוא של ייחורים מהווה נפח נכבד מהיצוא של צמחי נוי. במהלך האחסון והמשלוח של ייחורים מושרשים או לא מושרשים קיימות בעיות של הזדקנות ונזקי צינה. בעבודתנו אנו מפתחים טיפולים מבוססי ידע לשיפור האיכות.
0 תגובות
פתוח כלי ביואינפורמטי לזיהוי טביעת האצבע של עקה חמצונית
עקה חמצונית באורגנלות שונות מובילה לביטוי גנים שונה. פיתחנו כלי ביואינפרמטי שנועד לזהות מהי טביעת האצבע המיוחסת לרדיקלים באיברוני התא השונים.
0 תגובות
מעורבות רדיקלים בתהליכי הזדקנות
לתהליך ההזדקנות השלכות הן לשימור פירות ועלים לאחר הקטיף והן לשיפור היבול. תהליך ההזדקנות הוא תהליך מבוקר בו מעורבת עקה חמצונית. מטרתנו היא לאפיין ולהבין את תרומתה של העקה החמצונית לתהליך ההזדקנות.
0 תגובות
הבשלת פירות
הבשלת הפרי כרוכה בשינויים שונים הכוללים התרככות, שינוי צבע, טעם ועמידות לפתוגנים. תהליך זה מבוקר על ידי גורמי שעתוק ובמספר פירות גם על ידי אתילן. אנו לומדים מהם הגורמים המשפיעים על הבשלת הפרי כדי שניתן יהיה לשלוט על התהליך ולהאריך את חיי המדף ואיכות הפרי.
0 תגובות
govi semel
כל הזכויות שמורות © 2013, מדינת ישראל תנאי שימוש I צור קשר I דרושים I שאלות נפוצות I מנהל האתר