|
|
|
|
|
|
|
|
|
תחומי עניין / תאור
תפקיד |
מוצרי מזון טריים מוכנים לאכילה (fresh-cut): טכנולוגיה, פיזיולוגיה, מיקרוביולוגיה ובטיחות; מוצרי מזון פונקציונלי חדשים ממקור צמחי; מרכיבי בריאות ונוגדי חמצון בפירות וירקות; אריזות פירות וירקות, בפרט אריזה באווירה ובלחות מתואמת; טיפולים לאחר הקטיף לשיפור השתמרות ואיכות תזונתית של תוצרת חקלאית טרייה; מטבוליטים משניים בצמחים, בפרט טרפנואידים ותרכובות פנוליות |
|
|
קורות חיים
|
|
|
|
|
|
מעודכן בתאריך: 16/08/20 21:46 |
|
|
|
|
|
|
| |