En I עב
חיפוש
אנשים | אתר
שלום אורח | כניסה
משרד החקלאות ופיתוח הכפר I מדינת ישראל       
HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial
research_title.jpg research_logo.gif
הנהלה מרכז מידע - ספריה תלמידי מחקר יחידה עסקית דוברות מכוני מחקר אודות
שלח באימייל הדפס
 
ויקטור רודוב, Ph.D.  :שם
חקר תוצרת חקלאית ומזוןהמחלקה לחקר תוצרת חקלאית :מחלקה/יחידה
03-9683609 :טלפון
050-6220609 :סלולרי
03-9683622 :פקס
vrodov@agri.gov.il :דוא"ל
חדר 125, בניין "אחסון" מס' 78-1 :מיקום פיזי
תחומי עניין / תאור תפקיד
מוצרי מזון טריים מוכנים לאכילה (fresh-cut): טכנולוגיה, פיזיולוגיה, מיקרוביולוגיה ובטיחות;
מוצרי מזון פונקציונלי חדשים ממקור צמחי;
מרכיבי בריאות ונוגדי חמצון בפירות וירקות;
אריזות פירות וירקות, בפרט אריזה באווירה ובלחות מתואמת;
טיפולים לאחר הקטיף לשיפור השתמרות ואיכות תזונתית של תוצרת חקלאית טרייה;
מטבוליטים משניים בצמחים, בפרט טרפנואידים ותרכובות פנוליות
קורות חיים  
מעודכן בתאריך: 16/08/20 21:46
govi semel
כל הזכויות שמורות © 2013, מדינת ישראל תנאי שימוש I צור קשר I דרושים I שאלות נפוצות I מנהל האתר