|
|
|
|
|
|
|
ענת אלמן, Ph.D. |
:שם |
חקר תוצרת חקלאית ומזון, המחלקה למדעי המזון |
:מחלקה/יחידה |
03-9683516 :Office 03-9683762 :Lab
|
:טלפון |
050-6220516 |
:סלולרי |
aelmann@volcani.agri.gov.il
|
:דוא"ל |
המחלקה למדעי המזון , בניין קרקע ומים, חדר 102; מעבדה: חדר 104 |
:מיקום פיזי |
המחלקה למדעי המזון המכון לחקר תוצרת חקלאית ומזון מרכז וולקני מנהל המחקר החקלאי ת.ד. 15159 ראשון לציון 7528809 |
חוקרת |
|
|
|
תחומי עניין / תאור
תפקיד |
פעילות רפואית של פיטוכימיקלים, תוספי תזונה ומזון פונקציונאלי. המחקר מתמקד בפוטנציאל הרפואי ובמנגנון הפעולה של חומרים צמחיים מבודדים (פיטוכימיקלים) ושל תמציות צמחים בתרביות תאים, בדגש על פעילות תאים השייכים למערכת החיסון ולמערכת העצבים. הפיטוכימיקלים ותמציות הצמחים מיועדים לפיתוח כתרופות, תוספי תזונה או מזון פונקציונאלי למניעה או טיפול במחלות כרוניות, ובייחוד מחלות נוירודגנרטיביות. |
|
מימון: האקדמיה הישראלית למדעים BARD המדען הראשי של משרד החקלאות המדען הראשי של משרד המדע
|
|
|
קורות חיים
|
|
|
|
|
|
מעודכן בתאריך: 23/10/23 11:19 |
|
|
|
|
|
|
| |