המחקר במעבדה עוסק בתחומים הבאים:
1. איכות פרי ההדר במיוחד בהקשר לצבירה ומטבוליזם של חומצה ציטרית בתאי שקיק המיץ בפרי.
2. הבנת תיפקודו של גן חדש, Cl111, המתבטא באופן ייחודי בשחלות, מאבקים ושקיקי המיץ.
3. הבנת הגורמים המבקרים סירוגיות בעצי הדר.
4. השפעת רשתות צבעוניות על ביצועי עצי הדר
5. הבנת הגורמים להיסדקות פרי ההדר
לפרטים נוספים על המחקר, חברי המעבדה ורשימת פרסומים, נא לפנות לאתר באנגלית
http://www.agri.gov.il/en/people/605.aspx