רשימת פרקים |
|
שיפור איכות ייחורים |
יצוא של ייחורים מהווה נפח נכבד מהיצוא של צמחי נוי. במהלך האחסון והמשלוח של ייחורים מושרשים או לא מושרשים קיימות בעיות של הזדקנות ונזקי צינה. בעבודתנו אנו מפתחים טיפולים מבוססי ידע לשיפור האיכות. |
0 תגובות |
|
|
|
|
|
|
|
מעורבות רדיקלים בתהליכי הזדקנות |
לתהליך ההזדקנות השלכות הן לשימור פירות ועלים לאחר הקטיף והן לשיפור היבול. תהליך ההזדקנות הוא תהליך מבוקר בו מעורבת עקה חמצונית. מטרתנו היא לאפיין ולהבין את תרומתה של העקה החמצונית לתהליך ההזדקנות. |
0 תגובות |
|
|
|
|
|
|
הבשלת פירות |
הבשלת הפרי כרוכה בשינויים שונים הכוללים התרככות, שינוי צבע, טעם ועמידות לפתוגנים. תהליך זה מבוקר על ידי גורמי שעתוק ובמספר פירות גם על ידי אתילן. אנו לומדים מהם הגורמים המשפיעים על הבשלת הפרי כדי שניתן יהיה לשלוט על התהליך ולהאריך את חיי המדף ואיכות הפרי. |
0 תגובות |
|
|
|
|
|